Preskoči dostupni kursevi

Dostupni kursevi

Dobrodošli!

Ovo je naša e-zbornica, ili e-plava sala. 

Ako svi objekti nemaju bar po veliku plavu sobu, vreme je da poradimo na tome.

Na ovom mestu kandidujemo teme za koje smo profesionalno zainteresovani, a smatramo da su od opšteg interesa svih u školi (trijas učenik-nastavnik-roditelj). Napravićemo prioritete u razmatranju tema (jedno po jedno) i vodićemo diskusiju. Pokušaćemo da artikulišemo neka rešenja u vidu, za sada nepostojećih procedura i ponudimo ih organima škole. Dakle, zagovaramo aktivan pristup svakojakoj školskoj problematici, menjanjem sopstvene prakse, usavršavanjem sopstvenog rada, ali i celog školskog sistema. Neka „reforme" idu iz baze. Biće svakako suvislije. Pomozimo sebi, deci i roditeljima.

Prisetite se ponuđenih predloga sa nedavne „Digitalne riznice" ili sami formulišite problem.

Ne postoje male teme i glupa pitanja! Samo napred!

Ovde ćemo počinjati teme za koje smo lično zainteresovani, a trenutno se ne obrađuju na Forumu „TOP TEMA". Svako ko želi može da je pokrene i sam moderira, da vodi diskusiju, sve dok ne zadovolji svoj interes i dok za nju bude zainteresovanih. Teme na ovom forumu, takođe, mogu dobiti svoju završnicu u vidu artikulisanih rešenja na Kolegijumu, Nastavničkom veću ili stručnim aktivima Škole, ukoliko privučete pažnju, pa se oko predložene problematike okupi solidan broj kolega.

Učini dobro delo i okači neki svoj rad za koji misliš da može biti koristan drugima. Tako ćeš pomoći kolegama da ne gube vreme i energiju radeći nešto što si ti već uradio.

Sve što doprinosi usavršavanju nastavnika i podizanju kvaliteta rada je dobrodošlo: informacije, postavke, aplikacije (galerija), odlomci posećenih seminara, dobre pripreme za čas, rezultati akcionih istraživanja...

Opuštencija - mesto za zabavu, druženje, lepe i  smešne stvari.